!! Live.Love.Laugh !!

Monday, March 21, 2011

Home » , , » Yoyo kena demam panas tak dapat pergi sekolah tadi

Yoyo kena demam panas tak dapat pergi sekolah tadi

Memang dari hari sabtu tu Yoyo macam nak sakit tap panas cuma suam2 ja..dah bagi ubat juga..Kelmarin nampak sihat tu yang ajak pergi Suria Sabah...Memang tengok gaya kelmarin tiada sakit la..

Bila sampai rumah ja terus dia buka majalah Barbie baru beli...Tak lama mcm tu aku datang periksa suhu badan dia rasa macam panas dah...bagi makan 7 selepas tu bagi ubat demam selesema & batuk..Batuk & selesema tu mmg dah lama kena dari minggu lalu lg tp demam ni yg baru pula..

Memandangkan tadi pagi..demam panas dia belum kebah lagi jadi aku tak berani bagi dia pergi sekolah takut nanti jadi apa2 pula kat sekolah...

Yoyo ni nak hilangkan kebah demam senang ja..jangan bagi dia kena kipas..jadi bila dia rasa panas byk peluh keluar..demam pun akan hilang sekali...Itula bila siang dia ok sebab panas kan tapi bila subuh sejuk kat situ la panas dia datang balik...

Dah la hubby tak ada skrg tgh out station kat Kudat...hari Jumaat baru balik..Harap2 tak ada apa2 masalah..sebab aku ni kadang2 cepat panik juga...

Sekarang Yoyo tgh tidur...nampak sangat lena dia tidur kesian tengok dia sakit...Kejap2 ni nak masakkan dia bubur nasi...nampak lesu pula aku tengok..

Semoga Yoyo cepat sembuh..insyaallah..amin

Yoyo yang masih suam2 badannya



Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

1 Cupids ❤:

MamaEma said...

smoga cepat sembuh...anak2 saya pun dah kena selsema ni...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails