!! Live.Love.Laugh !!

Wednesday, April 20, 2011

Home » , » DEU Magic Corset

DEU Magic Corset

Assalamualaikum semua...

Lamanya tak update blog ni kan...rasa2nya debu dah tebal seinci dan sawang di sana sini..kira ada dah spiderman lepak kat blog aku ni..miahahaha

Tak ke mana2 ada juga tapi layan kat facebook saja...sibuk shopping online...bila dah sekali rasa nak berkali2..tu yg payah nak berhenti...haha

Entri kali ni mengenai barang yg aku order minggu lepas..dan minggu ni dah datang la...iaitu Deu Magic Corset & Girdle sekali...sekali tgk youtube dia terus aku berminat nak beli..hehe


Aku order ni dari facebook FairyWorld Shop
Kat tempat dia kira ada murah sebab dah banyak 
servay kat tempat lain mmg mahal la...
Sesapa yang berminat nak beli...
pergila kat FairyWorld Shop tu..
sure tak menyesal...

Jom layan You tube tentang Deu Magic Corset ni..




Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

4 Cupids ❤:

s.y.a.r.q said...

syarq kalau beli bende2 camtu mesti kejap je pakai. heheh. jenis pemalas nk pakai

Anonymous said...

heee..i pun beli dri fairyworld...mmg dia cheapest in town,n sedap pakai....

Sandy57 said...

Hey,,,kamu jadi salah satu yang dapetin AWARD ni..langsung aja ke Stagenya

http://saungsandy.blogspot.com/2011/04/awardawardawardperdana.html

AngahSayang2314 said...

ok ke??? mama kalau ok nak try beli la.. hehehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails