!! Live.Love.Laugh !!

Wednesday, June 8, 2011

Home » , , , » Rindu di Awan Biru - Meen Zulaikha

Rindu di Awan Biru - Meen Zulaikha

kredit pic to Nora Elena FC

***Sinopsis***
JANGANKAN berkahwin, bercinta pun Hanan tidak ingin. Menjadi seorang isteri tiada di dalam kamus hidupnya. Pengalaman pahit ibunya dimadukan membuatkan dia jadi fobia. Baginya, lelaki hanya tahu berpoligami, tapi tidak tahu menjadi ...suami.

Pertemuan tanpa disangka di awan biru dengan Kapten Akmal Hakim sewaktu ke Melbourne mengubah persepsinya terhadap lelaki. Bernikah di Masjid Biru dan berbulan madu di Istanbul bagaikan suatu mimpi bagi gadis berkulit mulus itu. Semuanya berlaku tanpa dirancang. Tapi takdir menentukan dia bukan setakat menjadi seorang isteri, bahkan tanpa rela turut terbabit sama ke dalam kancah poligami.

Akibat difitnah, Hanan diceraikan dengan talak tiga. Dalam pilu, dia diburu rindu. Dalam duka, dia mengharapkan bahagia. Sanggupkah dia Ĺ’bercina buta¹ untuk kembali ke pangkuan Akmal, sedangkan kehadiran Ridz mula membawa cahaya di dalam hidupnya?
note : novel terbaru yang aku beli..tetiba sekarang ni layan novel pula..
ingat nak beli lg jadikan koleksi la..hehe
ini disebabkan tengah gila menonton NORA ELENA kat TV3...haha
Novel KASIH YANG SUCI dah order online kat penulis MEEN ZULAIKHA..
tak sabar nak dpt sbb kira ekslusif sbb siap ada tandatangan Kak Meen lg kat novel tu.. dah cuba cri kat kedai2 buku tp dah laris semuanya kot..last2 dpt juga order online..syukur alhamdulillah...

Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

2 Cupids ❤:

Eryati said...

huhu..sudah membeli buku ini tapi belum membaca..eheheh

Just said...

rindu sdh aku mo baca novel ni tau... nda beli tp pinjam! heheeh...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails