!! Live.Love.Laugh !!

Monday, June 13, 2011

Home » , , , » Si romantik Seth Tan buat wanita 1 Malaysia angau

Si romantik Seth Tan buat wanita 1 Malaysia angau


Selain demam Kl Gangster , drama siri ‘Nora Elena’ turut memberi impak yang besar dalam industri seni tempatan, gara-gara lakonan romantik si Seth Than. Ayuh kita ikuti komen Aaron tentang bantahan agar menghentikan dilema wanita yang terpengaruh ketika menonton drama siri ini.

“Saya rasa bukan sahaja lakonan saya, skrip serta jalan cerita yang baik. Malah, ia adalah satu cerita cinta suci semata-mata. Tidak seperti drama melayu biasa yang penuh dengan cerita duka dan perebutan kuasa. Itu adalah perbezaan yang ada dalam Nora Elena ini dan mungkin kerana itulah masyarakat memilih untuk menonton drama ini.”

“Surat bantahan tersebut telah saya baca. Saya tahu itu adalah gurauan semata-mata. Tetapi jika ia sampai jadi isu yang besar , saya harap penonton tidak menyalahkan saya. Kalau mahu, salahkan novelis yang menulis novel tersebut, saya hanya pelakon yang mengikut skrip lakonan,” ujarnya sambil ketawa disebabkan lakonan Seth Than yang didakwa menjadi igauan setiap wanita.

Dikesempatan tersebut juga, Gua meminta komen secara peribadi pelakon serta model kelahiran Singapura ini tentang kewujudan lelaki seperti Seth di alam realiti ini.

“Masyarakat kadang-kadang tidak boleh membezakan bahawa apa yang ditayangkan di televisyen tidak sama seperti realiti. Dalam Nora Elena, Seth jadi romantik kerana dia ingin menebus kesalahan yang pernah dilakukan terhadap Nora. Dan ia adalah satu novel, karya imaginasi seseorang penulis. Saya rasa tiada lelaki yang sebegitu sempurna, yang sanggup bersabar dengan setiap perbuatan Nora Elena.”

Nora Elena boleh disaksikan di saluran TV3 setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 7 malam.

sumber : gua


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

8 Cupids ❤:

Aida Azryn said...

hehe. drama tu minggu ni last kan?:)

Freaky said...

memang iguan wanita malaysia la seth tan ni

ijam ismail said...

best eh cter ni?
rmai noh ygmemuji..must watch!
hehe..bw here

CikHaniBhulat said...

btul2...bukan salah aaron pon..salah penulis novel la..hehe..byk lagi watak cm seth kat nvel lagi..cuma x di lakonkan je

Just said...

mmg malatup ni crita oo kan.. tp aku teda tgk ni.. huhuhu.. mau abis sdh kan??

Amie said...

tingginya daya imaginasi peminat fanatik si dia nih

Anonymous said...

aiyooo... sedihnya student ni.. tda tv mo tgk wayang best2.. hehe

cityiklan said...

Get Free Dofollow Linkback From Us!

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails