!! Live.Love.Laugh !!

Friday, August 12, 2011

Home » » Baju raya untuk Blackberry ku

Baju raya untuk Blackberry ku

Assalamualaikum & Selamat Malam semua...

Blackberry??? Ya...aku sekarang pengguna blackberry...akhirnya tercapai juga hajat nak guna blackberry kan..Jadi bila dah dapat tu rasa senyum ke telinga terus...hahahaha ( bongga mama kjap )

Aku pilih kaler hitam sbb nampak klasik & mcm eksekutif la sikit walaupun aku ni cuma suri rumah sepenuh masa...thanks to my hubby...kira upgrade juga la bini mu ni kan....miahahahahaha

sebelum berbaju
 tada

selepas - baju kaler PINK okeeee ( dr belakang )

( dr hadapan )
Macamana pun mmg pink juga la kan...hehehe...aku beli ni secara on9 kat facebook...sbb dah try cari kat kedai payah yg amat...kalau ada pun tak menepati citarasa langsung...

Aku beli ni dari Berry House kat sini mcm2 jenis BB & bermacam jgak jenis casing...nak yang hard case ada nak yang silicone pun ada...

Untuk baju BB aku tu aku ambik dr design OEM Silicone HOT PINK dengan harga RM20 belum masuk postage...aku pilih yg jenis silicone kira simple tp tetap sweet di mata aku tengok...

Kira mmg cantik2 la...macam2 ada...pilih2 ja ya...tak rugi pi tengok mana tau ada berkenan kan...nak yg plain, berbunga2, LV, Chanel, Coach, Ed hardy, Hello Kitty, Shoe Laces, Rabito (ala yg rabbit siap ada ekor bulu kat belakang tu), Embedded Rhinestones & Angry Bird pun ada...fuhhhhhhh!!! banyak kan...hari2 pun bole tukar baju tu...ehehhhe

Ba apa tunggu lg..jom terjah beramai2....yeahhhhhhh!!!


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

5 Cupids ❤:

Freaky said...

masih x berkesempatan nak pakai BB

StellaClaire-Richard said...

wow.. pink color juga kan...nice..cute! :)

Sweet hubby ko kan, kasi upgrade bininya hehe

Hot Mama said...

@Freaky tak apa bro..pelan2 okee..:)

Hot Mama said...

@StellaClaire-Richard itu sdh mesti tu stella...selama ni dia ja yg upgrade jd skrg ni dia ksi upgrade lg bininya..hahahaha

Just said...

pink la jg kan.. hehehe... BB sy ada baju maroon ari tu tp lps buka nda sdh berbaju sampai skrg.. kekeke..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails