!! Live.Love.Laugh !!

Monday, August 15, 2011

Home » , , , » Kuih Popia Ala Chef Mummy & Yoyo

Kuih Popia Ala Chef Mummy & Yoyo

15 Ramadhan

Nak tengok kuih popia ala chef mummy & yoyo...jeng..jeng..jeng...


Hari ni rajin nak buat kuih..tapi kuih popia je..senang & mudah disediakan...disebabkan perawan aku tu dah meningkat dewasa bw sekaki la ke dapur tolong mummy ni buat kuih...ehehhehe

memang la kalau masih kecil tu semuanya rajin nak buat..mcm aku juga dulu2..kecik2 suka ke dapur..tp bila dah besar susah yg amat nak ke dapur time masak..harap2 la anakku ni nda mengikut jejak langkah mummynya...huhuhu

sempat lg posing..peace
siap bungkus..ni la hasil dr kami
yg ni dah siap goreng
Komen hubby tadi..sedap & yang paling berselera Chef Yoyo la..dia kata sedap walaupun isi tu mummy cuma letak bawang merah, putih, udang kering & mixed vegetables ja...Yoyo tak suka makan sayur tp dia makan betul tadi...suka mummy & daddy tengok...mkin sebab dia ada kongsi buat kali kan...lain kali nak bawa dia lagi bila nak buat kuih...


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

9 Cupids ❤:

StellaClaire-Richard said...

cutenya ur daughter..senang pula bt popia ni kan..:)

Ujie said...

mmg ada tips supaya anak nak mkn..ajak dia beli bhn2 tu, then ajak masak sama.

Aida Azryn said...

lama aida xmakan popia..

Wanzi said...

boleh tempah ke ni?

Hot Mama said...

@StellaClaire-Richard sgt2 senang stella..hehe

Hot Mama said...

@Ujie betul tu..bila cuba skali..lenkali nk cuba cara ni lg...

Hot Mama said...

@Aida Azryn slalu beli kt bazaar ja ni aida..jd kak cuba buat sendri ja..isi dia pun lebih kurang sama jga pun..

Hot Mama said...

@Wanzi utk mkn sendri ja ni wanzi..ehehhehe

Jobless Girl said...

Nampak sedap

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails