!! Live.Love.Laugh !!

Friday, August 12, 2011

Home » , , » Warna Tema Hari Raya

Warna Tema Hari Raya

12 Ramadhan

Tengah berfikir warna tema baju untuk raya tahun ni...Tahun lepas dah ambik langkah berani dengan tema warna oren...Hubby cakap nak warna gold tahun ni tp masalahnya nak cri baju kurung dah siap warna gold tu payah la lain la baju melayu lelaki senang ja di cari...jadi cuba cadangkan kat hubby warna purple la memandangkan kami bertiga anak beranak belum pernah ada lg warna tema warna purple...

warna tema hijau tahun 2007
warna tema maroon tahun 2008
warna tema oren tahun 2010
Tahun 2009 tu klu tak silap warna pink tp tak terambik gambar tak tau la waktu tu sibuk pasal apa sampai bole terlupa nak ambik...Kalau dulu anak masih kecik senang lg nak belikan baju tp bila dia dah besar sikit ni..susah la memandangkan dia dah pandai nak pilih baju...

Dalam bulan 6 hari tu dah ada servay2 baju raya...Jalan2 la dah jumpa tempat baju yg cantik kira sedondon warna & fesyen baju tu kat kedai di suria sabah...harga pun nampak kira berpatutan...bg yg ramai anak tu lg best sbb baju kanak2 sedia dr umur 2 - 10 tahun kira boria la bila pakai tu....tp ttp cantik la...

Jadi bila hubby kata ok la warna purple tu...sekarang ni tgh sediakan list brg nak beli utk raya nnti..anak pun dah request nak minta beli kasut baru nak yg bertumit tinggi lg tu...aaiiiiiihhhhhhh...

Rasanya tak sabar nak shopping raya ni...dalam kepala ni dah terbayang2 beg & kasut baru..hahahaha


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

9 Cupids ❤:

StellaClaire-Richard said...

wow nice..jgn lupa upload yg tahun ni punya gmbr..:)

Akemi Siegel said...

Selamat berpuasa dan selamat bershopping raya :D Bukan selalu, setahun sekali saja kan.

beaty said...

wah lawa...jadi ni purple? wah cantik juga ni..sa suka purple

Aida Azryn said...

keluarga aida xde plak warna tema. hehe. :)

Hot Mama said...

@StellaClaire-Richard tQ stella...harap2 nda lupa laini...:)

Hot Mama said...

@Akemi Siegel selamat berpuasa jga...ya btul tu..hahaha

Hot Mama said...

@beaty harap2 senang la cri kaler purple tu nnti beaty...ehehhhe

Hot Mama said...

@Aida Azryn dulu tk terfikir tp sejak ada anak ni bru buat..rasa meriah sikit la...

Just said...

sy thn ni grey-pink... kain mmg sedondon... 9meter rm68 ja! hehehe.. tp upah jahit mmg gila mahal. huhuhu.. ba, upload tau gmbr. :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails