!! Live.Love.Laugh !!

Wednesday, January 11, 2012

Home » » My 10th Anniversary Gift

My 10th Anniversary Gift

Alhamdulillah syukur kpd Allah...pejam celik perkahwinan aku sdh pun berusia 10thn pd 23hb December 2011 tahun lalu...

Rasanya belum terlmbt lg utk update blog ttg anniversary aku tu...

Sempena anniversary tu hbby telah hadiahkan aku sebuah lg gadget...sebelum ni dia dh penah bg gadget iaitu Blackberry Bold 9780...

Jadi kali ni dia belikan aku IPAD2

OMG....aku sendri pun terkejut..penah jgk ada simpan impian bila tgk org len guna IPAD tu...

Tak sangka ya akhirnya aku pun dpt rasa kecanggihan dunia moden skrg ni..hehehehe

Sekali lg thanks billion2 hbby..smpi skrg pun senyum mmg panjang smpi ke telinga

My IPAD2 32GB 3G + Wifi


Thanks kerana membaca. Tekan LIKE kalau suka :)

8 Cupids ❤:

Nurul Syakira Zainal said...

congrats eh :)

Jom join bloglist saya - http://sayebuatblogini.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

Just said...

senang aku mau ingat anniversary ko ni yats.. sama tarikh buffday aku.. heheh.. siok nya dpt hadiah mahal ni specially gadget kan.. bila la aku merasa ipad ni.. ;p

Bidasari said...

Wow....nk jugak..hihihih Congrates... sudah melepasi 10th ya... amin... apa hadiah u utk dia?...jeng..jeng ..jeng

Hot Mama said...

@Just iyaka? Kami nikah mmg tu tarikh tp dlm sijil kawin 27/12 tu sbb lmbt tu jurunikah pi dftr..alhamdulillah just, aku pun sendri mcm nda percaya ja..pelan2 ada tu nnti lgpun hrga pun kurang2 sdh tu..hehe

Hot Mama said...

@Bidasari thanks, alhamdulillah amin...skrg ni hrga dh kurang2 ckit bole tu...hihi

StellaClaire-Richard said...

Masi senyum lebar smpai skrg ka yats? Lol.. Siok kan ada ipad hehehe ;)

Hot Mama said...

@StellaClaire-Richard masih lg lebar senyuman..mo byk kena blajar lg ni cara guna...hihhi

Lin Azlina said...

alahai..syoknya dapat ipad 2...nak akwin jugakla..nak mintak hubby belikan adiah

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails